söndag 3 januari 2016

Grattiskort 70 år


Till detta kort lät jag det fina mönsterpappret från Maja Design spela huvudrollen. Stansade bara hörnen lite och använde en bårdstans på kortstommen. Texten utskuren på Silhouetten och limmad utanpå mönsterpappret. Vill man slippa pillret med små bokstäver och lim kan man alltid skära ut texten i mönsterpappret så att den enfärgade kortstommen syns igenom. Men det är ju ingen sport! :)Eftersom jag ville använda hela mönsterarket (15,2x15,2 cm) och dessutom använda den vackra bårdstansen så blev kortets baksida mindre än framsidan. Men det spelar ju inte så stor roll, det fanns gott om plats för hälsning på insidan ändå. Några blommor, blad och lite glitterlim blev enkel dekoration.
Ibland önskar jag att blocken med designpapper (6x6 tum), kunde vara lite mindre så man inte behöver skära sönder så här fina papper och ändå se lite av det enfärgade runt om. Hade jag haft mer hemma av den enfärgade cardstocken kunde jag skarvat, det ger dock ett större spill.

Detta blev sista kortet 2014. Jag gjorde även några julgranskulor under mellandagarna men har inte lyckats ta några bra bilder på dem än, de kanske dyker upp i ett inlägg i framtiden.


/ Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar