lördag 6 september 2014

Ett bröllopskort - igen!

Det blev ännu ett bröllopskort gjort i sommar. Lite mer färg denna gång och det råkade visst vara så att bruden hade lila blommor i sin bukett!Det blev ett stafflikort igen, i färgerna lila, vanilj, gult och rosa. Namn och datum utskrivet på datorn, med hjärtan som jag målade med akvarell och embossade.Insidan av kortet med uppfällda dörrar. En liten diktvers till vänster med ett dubbelhjärta i brons, lyckönskningar i mitten och plats för personlig hälsning till höger. Satinbandet kan löpa under bilden med de söta fåglarna på framsidan och knytas på högersidan.Beställaren undrade om jag inte kunde göra ett fågelbo på insidan som kunde illustrera brudparets två barn. Visst kunde jag det! Boet blev nygjort men fågelungarna lånade jag från mig själv. Från illustrationer till påskkort som tyvärr fick läggas på is i våras. De kanske dyker upp nästa år istället...De supersöta fåglarna på framsidan är en stämpel från Whimsy Stamps och heter Bird Swing. När stämpelfärgen torkat målade jag med akvarellfärg. Übersöta eller?! Spetsramen är min egen design utskuren på Silhouette Cameo, som vanligt... :)Ett knippe små ljuvliga rosor och ett hjärta i brons.Fäste satinbandet på baksidan med en bronsfärgad metalldekoration, och dubbelhäftande tejp - scrapparens bästa vän! :)

/ Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar