lördag 26 juli 2014

Ett lite... manligare grattiskort

Pust! Hur mår ni i värmen? Här är vi inne på andra veckan med 29-30 graders värme - i skuggan! Semestern känns just nu bara som en hägring vid horisonten, ännu en hel lååååång vecka bort...
Det är tungt att blogga under takstolarna i den lilla vindsskrubben utan vädringsmöjligheter. Här fungerar datorn som ett mycket effektivt värmeelement, men den är snabbare än min trötta gamla laptop.

Här kommer ett födelsedagskort som blev färdigt i början av månaden.Förutom julkort så är detta mitt första kort med en man som mottagare. Det är ju lite knepigt... att låta bli rooosa papper, blommor och bling. Det fick bli blått, grått, lite beige och mer metall. Lite jeanstyg, ullgarn... Hoppsan! En blå ros "råkade" visst fastna ihop med en metallblomma och en platt pappersblomma. Så det kan gå... Grattis är utskuret i cardstock med min Silhouette Cameo.

Nu flyr jag snabbt ut i sommarnatten och en svalkande runda runt gårdstunet. Sov gott, dröm sött! Inte som jag, jag har måttat in doilies med linjal i flera nätter nu... Scrapfeber? :)

/ Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar