söndag 20 juli 2014

Bröllopskort 2

Efter att ha avslutat det första bröllopskortet och svängt förbi Lofoten i Nordnorge för att fira vår egna 15-åriga bröllopsdag så knåpade jag i hop följande kort.


Bildspel.

Jag fick helt fria händer för utformningen. Det blev ett gatefold easel denna gång. Använde vit cardstock som bas, Bazzill Bling Tiara, Vanilla och ett mönsterpapper ur kollektionen Wedding Bells från Wild Rose Studio. Storleken är den vanliga 15x15 cm (6x6 inch).


Bildspel.

Kortet som öppnas i mitten kan även ställas upp som ett staffli. Det ger gott om utrymme för text, utsmyckning, illustrationer och personliga hälsningar. Valde att göra dörrarna med lite extra djup för att rymma alla lager papper och 3D monterad bild i mitten. Jag har använt en vit slät cardstock till textpanelerna och etiketten på staffli-delen.Beställarens val av text denna gång var För Kärlekens Skull av Kenneth Gärdestad, så den blev inspiration till bilden i mitten.
Det fina brudparet har jag handstämplat och färglagt med akvarell. Det är designat av Christy Croll - Tiddly Inks. Bakgrunden är en enkel akvarell av min egna hand och solen "lyser som guld för kärlekens skull" tack vare lite glitterlim i guld. Brudpar och marken är utklippta och monterade med distanskuddar.Nertill på staffli-delen monterade jag en etikett med distanskuddar som stöd/stopp för kortet, här blev plats för den personliga hälsningen. Två sammanlänkade hjärtan fick bli enkel dekoration i ena hörnet. Målade med akvarell och varm-embossade. Papperskanterna har jag färgat svagt med Distress Ink.Närbild på framsidans rosor. Röda och ljust creamfärgade, pistiller, rosblad och ett fint bronshjärta fästat med en rosett i cream färgat satinband.Lite från sidan. Namnen och datum är utskurna på Silhouette Cameo i Bazzill Bling Black Tie och sedan limmade på plats. Pillrigt!Baksida med kortet uppställt. Min egna lilla digitala stämpel, utskuren på "sillen".Framsidan av kortet helt stängt, med den vackra spetsen och satinbandet hopknutet. Lite bling med champangefärgade pärlor kunde jag inte låta bli, och det lilla hjärtat vid turturduvorna blev varm-ebossat me´!

Hoppsan, vad många bilder det blev... Nåja, jag är kanske lite, lite extra nöjd med detta kort :)

/ Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar