onsdag 5 mars 2014

StinaScrapverk - Nu med egen domän!

Nu har jag registrerat en egen domän för StinaScrapverk & KONSTigheter, www.scrapverk.se. Den gamla scrapverk.blogspot.se fungerar naturligtvis också och pekar till scrapverk.se, men det blir lite kortare att skriva ut den nya på etiketter och liknande.

Under veckan är det omorganisation av mitt arbetsrum. Det är lite trångt om saligheten,  trots att jag har ett helt rum för mig själv. Ett till skrivbord eller bänk, några små vitrinskåp till förvaring av material och lite omflyttning av möbler.

Just nu ryms följande möbler i rummet; ett ritbord med vinklingsbar skiva av äldre modell, en gammal köksbänksskiva med hurtsar under, en ritnings hurts modell större, ett skåp med vitrindel, en stringhylla och en gammal gungstol.

Det mesta är återbruk av något slag, ärvt, köpt på åtv-marknaden eller annons. Enda som jag köpt nytt är skrivbordsstolar, lampor och en Alex hurts från Ikea.

De små vitrinskåpen är köpta nya men på rea, och så drömmer jag om en ny stor dagsljuslampa från Kjell & Company. Lite paketöppning blir det också, nya spännande scrapmaterial på ingång!

/ Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar