onsdag 19 mars 2014

Dansa vilt min själ...


Behövde en liten ask att förvara nya glitter- och embossingpulver i men hittade ingen färdig som passade, så då altrade jag en kartong från en processor. Blev lite kvällspyssel samtidigt som jag fick testa Frantáge embossingpulver från Stampendous och lite nya blommor.Målade kartongen med lite vit akrylfärg. Använde cardstock i färgen "Brandywine" och färgade och stämplade ett akvarellpapper med distress ink "Victorian Velvet" innan jag embossade med "Shabby Pink".Det fina med detta pulver är att det flyter ihop till större fläckar, lite mer vilt och ostyrigt än vanligt embossingpulver...På baksidan ett citat av Eva Jagrell från boken Dansa min själ (1975), hon har kommit med en ny bok med titeln Dansa vidare. Den måste jag nog köpa och läsa... Känns lite som om det är där man är i livet.Bland blommor och blad på framsidan en charm i brons med texten "Live your dream". Bättre att ha scrappat och försökt än att inte ha scrappat alls... Bättre att använda ett rum fullt med papper, pennor, penslar och färg till något kreativt och givande än bara som förråd.

Själv behöver jag lära mig att släppa taget och sluta marschera. Allt jag gör behöver inte vara överambitiösa jätteprojekt med pedantisk exakthet, de har en förmåga att lätt ta stryptag på energi och skaparlust. Måste dansa vilt, dansa vidare!

/ Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar