onsdag 5 februari 2014

Voffo? Voffo-då-då?


 En liten julklapp till husse, frågan är vem som är vems ögonsten i detta fall? Tror det är ömsesidigt :)
Vovven är ialla fall lika undrande som vanligt, vickar på sitt söta huvud och försöker förstå.

Bakgrunden på fotot var inte bra så jag klippte helt enkelt bort den. Cardstock i färgen "Truffle", ett i svart, och sedan ett akvarellpapper färgat med "Vintage photo". Metallhörn, charms "Made with love" och hundben i antikbrons. Här ville jag ha med tassavtryck på något sätt, så jag tillverkade en egen stämpel. Har kvar en hel del linoleumplattor, softcuts och knivar bland mitt konstmaterial, få se nu... De måste ha ca 15-16 år på nacken, den som spar han har!
När stämpeln var klar färgade jag en remsa akvarellpapper med, gissa? -Vintage photo! Distressade kanterna och gjorde tassavtryck med min alldelens egna stämpel. Klippte till en tag som jag färgade med "Weathered wood" och monterade med distanskuddar. Till sist några halvpärlor här och var och en bit rött moulinégarn som halsband. Den fina mattsvarta ramen är 15x20 och passade perfekt till detta lilla scrapverk.Här en bild på den färdiga stämpeln ca 2x2 cm i ytterkant. En minimisterflaska och lite häftmassa så har man ordnat ett handtag!

/ Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar