tisdag 11 februari 2014

Alla Hjärtans Dag-kort

SÅLD!
 
Snart är det Alla Hjärtans Dag så jag har gjort några kort med lite kärlekstema. Alla är dubbelkort och kuvert med fin struktur i storlek A6.
Det första är creamfärgat med pastellpapper som jag stansat i hörnen och färgat med distressdyna "Victorian Velvet". Handritat hjärta med vit gelroll-penna. Pappersspets, satinband, pärlhjärtan och pappersblommor som fått lite extra färg och halvpärlor. Invändigt fick kortet ett likadant färgat och stansat pastellpapper och så använde jag klisterskyddspappret från spetsen som schablon.


SÅLD!

Kort två är också creamfärgat och "less is more" i stilen. Här har jag använt ett akvarellpapper som jag stansat och färgat med "Weathered Wood". Rev ut ett hjärta i akvarellpapper som färgades med "Victorian Velvet" och monterades med distanskuddar. Gjorde en tag med distressade kanter och färgade med "Vintage Photo", avslutade med en mörkblå mullberryros som fick en vinröd rosett runt sin stjälk. Invändigt blev det stansat och färgart akvarellpapper i "Weathered Wood" och "Victorian Velvet".


SÅLD!

Nästa kort är vitt, jag använde ett blått pastellpapper som fick distressade kanter, lite "Weathered Wood" färg, en sirlig stämpel med Versamark Watermark. Dekorerade med crispyband, ett hjärta i akvarellpapper, ett i filt samt en liten bård och några små rosa halvpärlor. Invändigt använde jag en schablon av kopieringspapper och färgade in mot mitten med "Weathered Wood" och stämplade med den sirliga stämpeln i samma färg.

/ Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar