torsdag 13 februari 2014

Alla Hjärtans Dag-kort, del 2

SÅLD!

Det blev några till Alla Hjärtans Dag-kort, kom en beställning på ett födelsedagskort emellan så jag var tvungen vänta med att posta dessa, men här är de nu.

Här använde jag ett svart kort som bas och en bit cardstock i färgen "Quick Sand" fick distressade kanter, färgade och stämplade med "Vintage Photo". Dekorerade med organzaband i vinrött, pappersblommor, en liten ros, halvpärlor och ett hjärta i rivet akvarellpapper. Gjorde en liten tag/banner som fick gå runt kanten på cardstocken.

Använde distanskuddar under hjärtat.

Insidan med cardstock "Quick Sand" vänd med den släta sidan upp så det blir lättare att skriva.
Färgat och stämplat  med "Vintage Photo" och "Victorian Velvet".
SÅLD!

Ett svart kort igen, men här har jag använt ett kraftpapper färgat med "Victorian Velvet" och stämplat med "Black Soot". Hörnstans med hjärtan, svart organzaband, rött filthjärta, en ros och blad i mullberrypapper.
Charm "Love" i brons och en rosett i rött moulinégarn.

SÅLD!

Till sist ett vitt kort där jag använde en bit guldtapet som  jag försiktigt rev kanterna på och färgade med "Vintage Photo". Rev ut ett hjärta i röd cardstock, distressade kanterna och stämplade med Versa Color "Gold". Gjorde en banner av akvarellpapper som också färgades och fick distressade kanter, några bruna halvpärlor fick fungera som nitar. Vinröd ros, ett rosblad och en bit vinrött satinbad som håller fast en charm i brons och som avslutning några vinröda halvpärlor i hörnet..

Lite extra bling med glitterlim i guld.

Insidan på det här kortet fick ingen dekoration men med en bit guldtapet från 1970-talet så är det ändå "extra allt" :)

/ Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar